Zoek niet verder naar een geschikt overtrek

Koop je een dekbedovertrek van Smulderstextiel dan weet je zeker dat je niet alleen het mooiste overtrek koopt, maar ook een die van uitstekende kwaliteit is. Welk materiaal of welk design je ook kiest, je vind altijd een passend overtrek voor je slaapkamer. Voor iedere maat kun je terecht in de webshop, of het nu voor een tweepersoonsbed is of een kinderledikantje. Alle kleuren en designs, strepen en allerlei verschillende motieven. Het moet wel heel vreemd zijn als je niet vindt wat je zoekt. 

dekbedovertek van Smulderstextiel

Ook voor iemand die iets speciaals zoekt

Ben je op zoek naar een speciaal merk of materiaal of net naar dat ene design voor je slaapkamer? Je vindt zeker een dekbedovertrek van Smulderstextiel die in jouw slaapkamer past en voldoet aan de eisen die je hebt. Welke kleur je ook zoekt, of je nu een zeer modern overtrek wilt of een dekbedovertrek met een effen kleur. Ook voor de tegenstellingen moet je kijken in de webshop, maak van je slaapkamer een combinatie van een aantal kleuren om een warme uitstraling te creëren. 

dekbedovertek van Smulderstextiel

Thuis in alle maten

Een dekbedovertrek van Smulderstextiel heb je in verschillende lengtematen. Verschillende dekbedovertrekken kunnen een lengte maat hebben die varieert, dit komt omdat er gebruik is gemaakt van een dubbele doorlopende instopstrook. Deze loopt over de hele breedte van het overtrek, is bedoeld om er een extra lang dekbed in te kunnen stoppen. Deze strook zit niet bij ieder dekbed, per product verschilt dit. Op de verpakking staat altijd vermeld wat voor instopstrook er wordt gebruikt bij de overtrek.