Zeer tevreden over de mooie led verlichting van Letsleds

Ik ben een aantal dagen geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. We wilde de woonkamer graag een leuke sfeer geven en daarom gingen we ook op het internet op zoek aan led verlichting om een bedrijf in de buurt te vinden die mooie led producten aanbiedt.

led-verlichting

Terecht gekomen op de website van Letsleds 

Toen we op het internet op zoek gingen naar led verlichting kregen we zeer veel zoekresultaten van verschillende bedrijven bij ons in de buurt die led producten aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden  bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Letsleds ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website van het bedrijf staat onder andere vermeld dat het bedrijf: 

  • gratis levert boven een bestelling van 75 euro
  • de volgende dag al levert als je een betaling voor 17.00 uur plaatst
  • een klant gemiddelde heeft van een 9,1
  • het bedrijf een livechat heeft tot 23.00 uur

Dit sprak mij en mijn vriendin allebei erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de producten die het bedrijf aanbiedt.  

Zeer tevreden met de led lampen van Letsleds 

Het bedrijf biedt zeer veel producten aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen led spots, dimmers en lampen. Nadat we een aantal spots met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De volgende dag werden onze led spots al geleverd en geven onze woning een erg mooie moderne uitstraling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *