Leuke windschermen op je terras plaatsen is sowieso een goed idee. Weet jij echter wel bij welk bedrijf je dit kunt realiseren? Een windscherm aanschaffen is zeer aan te raden. Alhoewel de juiste afmeting ervoor zal zorgen dat dit ook correct wordt uitgevoerd. Voor een paar weken terug wilde ik namelijk een leuke scherm aanschaffen voor op de zaak. De afmetingen had ik doorgegeven en de offerte hiervoor kreeg ik retour. Hier heb ik akkoord op gegeven en vervolgens gingen zij voor mij aan de slag om het te maken. Helaas was ik vergeten dat de scherm een aantal centimeters korter moest dan wat ik had opgegeven. Dit resulteerde in het feit dat de scherm niet meer op de zaak zou passen. Dan maar mee naar huis nemen in de hoop dat dit wel past!

Onwijs veel rust met onze windschermen

Zo gezegd, zo gedaan en nog geen tien minuten later stond de windscherm heerlijk te schitteren in onze eigen tuin. Het geeft onwijs veel rust met zich mee en dit merkte wij meteen. Zowel mijn partner als ik zijn erg veel in de tuin te vinden en dat is uniek. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om alsnog voor op de zaak nieuwe windschermen te gaan bestellen. Ditmaal hebben wij ervoor gekozen om in contact te komen met dit bedrijf. Zij wisten nu eenmaal beter hoe dat het opgemeten moet worden!