Het is bijna weer zomer weer, en ik wilde heel graag mijn tuin aanpakken, het is een nogal verwilderde tuin, met eigenlijk geen enkele plek om lekker te zitten. En ik moet eerlijk bekennen dat ik geen groene vingers heb. Ik wilde af van die wilde struiken en bomen en die hoge graspollen. Eigenlijk heb ik dat aan mezelf te wijten hoor, ben een poos niet fit geweest en kampte met depressies. En had daardoor simpelweg de energie niet om er mee aan de slag te gaan. Maar nu gaat het gelukkig goed met me en heb ik zin om weer mensen uit te nodigen om lekker samen mee te gaan barbecueën en te borrelen in mijn tuintje. Nu is mijn budget ook niet enorm dus heb ik een beetje opzij gelegd omdat ik eigenlijk al het gras en alle bosjes weg wil en ik er terrastegels 60 x 60 wil laten leggen. Met terrastegels 60 x 60 kan ik een mooi terrasje aanleggen en een breed pad naar mijn schuurtje achter. Nu had ik altijd het idee dat terrastegels 60×60 altijd van die grijze saaie tegels zijn, maar op de website van buitenbart.nl zag ik een hele rits mooie terrastegels 60 x 60 in hele mooie designs staan. Je hebt op de website namelijk een optie om te kiezen voor terrastegels 60×60 en je ziet dan  enorm veel pagina’s tegels in allerlei kleuren en motieven. Ik moet zeggen dat ik dan kiezen erg lastig vind en wilde ze graag zelf gaan bekijken, in het echt lijken ze vaak anders dan op de website dus heb ik een afspraak gemaakt en heb daar een medewerker aangesproken om me te helpen. Deze meneer kon me werkelijk alles vertellen over terrastegels 60 x 60 en ik heb nooit geweten dat iemand zoveel over tegels kon weten.

Deze terrastegels van 60×60 waren perfect voor mijn tuin

Ik heb natuurlijk een rommelige tuin een oerwoud kun je noemen, en ik wilde een vrolijke tuin, waar ik blij van word. En nadat ik alles was langsgelopen zat ik te twijfelen tussen twee verschillende tegels. Namelijk terrastegels 60 x 60 keramisch met een soort reliëf erin met een beetje roodachtige tint en terrastegels 60 x 60 glad en een beetje zandkleur. Na lang wikken en wegen heb ik gekozen voor de rode variant van terrastegels 60 x 60. Deze heb ik daar meteen kunnen bestellen en deze zijn ook na twee dagen al bezorgd. Ik zocht deze tegels, omdat ik heel graag een vrolijke zomer in wil gaan en echt niet meer tegen die onkruid bende aan kan kijken. Ik heb dan ook nadat ik de bestelling heb gedaan een vriend van me gevraagd of hij voor mij het onkruid struiken en boompjes weg wilde halen om zo de tuin gereed te maken voor het leggen van de terrastegels 60 x 60.

Mijn tuin is echt mooi geworden

Ik ben enorm blij dat ik inmiddels kan vertellen dat mijn tuin inmiddels een mooi groot terras heeft, waar ik lekker met mijn vriendinnen kan gaan borrelen. Ik was zo tevreden over buitenbart dat ik meteen een stuk kunstgras heb besteld en aan laten leggen door die vriend. Ik heb zelfs nieuwe tuinmeubels gekocht. Nu is het alleen nog wachten op het echte mooie lente en zomer weer! Maar ik zit er elk geval goed bij. Kortom:

  • Goede kwaliteit van producten
  • Leuke mensen en zeer kundig
  • Zeer fijne prijzen, zo dat je nog eens vaker kunt komen

Neem voor de aardigheid zelf ook maar eens een kijkje op hun website.

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *