Verhuislift huren

Lees hier over de voordelen omtrent een verhuislift huren. Velen verlaten de drukke stad en kiezen voor ruimte; verhuizen van de Randstad naar een dorp in Brabant komt voor. Lees in deze tekst hoe je eenvoudig en snel je inboedel vanuit je flat in de verhuiswagen krijgt m.b.v. een verhuislift.

Sjouwen is gezond

Voor je gevoel verslijt je van een verhuizing, maar als je op een bewuste manier tilwerk doet, is het alleen maar goed voor het lichaam. Het is van belang dat je van tevoren nadenkt, mooi recht voor de last gaat staan, en nooit tilt vanuit de rug. Tillen gaat vanuit de benen, de rug blijft recht. Met dozen zal dit goed lukken, die zijn er voor gemaakt. Het probleem is kasten, een bed, of een eettafel, wat als lomp te omschrijven is. Deze kun je niet goed vastgrijpen en door deuropeningen en trapgaten manoeuvreren, en dan liggen de gezondheidsproblemen op de loer. Dan kun je de heupen en knieƫn op de verkeerde manier belasten. Funest is als de rug een verkeerde belasting te verduren krijgt.

Zet bij tillen de goede hulpmiddelen in

Een goede oplossing is om een scala aan goede hulpmiddelen in te zetten, wanneer je een complete inboedel over moet zetten van de ene woning naar de ander. Om een kast door een deuropening te krijgen, plaats deze op een hondje. Een hondje is een plaatje hout met vier wieltjes, waarvan er in ieder geval twee kunnen zwenken. De kast is dan te vergelijken met een winkelwagentje in de supermarkt, met alle gemak manoeuvreer je die door een deuropening. Een steekwagen is ideaal om zware dozen te verplaatsen, je kan zelfs meerdere zware dozen tegelijk verrijden. Wat rest is het probleem trappen. Zowel met een hondje alsmede met een steekwagen kun je niet de trap af. Vergeet daarom verhuizen via de trap. Een kast of eettafel zal daar alleen maar schade oplopen, breng zulke objecten daarom altijd naar beneden met een verhuislift.

Alle voordelen van de til handigheidjes op een rij

Verhuizen met hondjes, steekwagens en verhuislift gaat snel. Over goede hulpmiddelen beschikken heeft dus drie grote voordelen. Het is gezond, je hebt een minimale kans op schade, en de verhuizing verloopt vlot. Een hulpmiddel zoals een elektrische verhuislift is te huren. Het bedienen ervan is simpel, het heeft een knop om het plateau naar boven te brengen en een knop om deze weer te laten zakken. Mocht je twijfelen over je deskundigheid, bij sommige bedrijven kun je een elektrische verhuislift huren met machinist. Wat overblijft is de stress die bij een verhuizing opkomt. Maak je daar geen zorgen over, het zijn gezonde spanningen die bij het leven horen. Niets zal je nu beletten om Dordrecht te verruilen voor de rust en ruimte in de provincie, want verhuizen is peanuts. Sterker nog, mocht je in dat dorp toch de drukte missen, dan verhuis je terug naar een flat in de Randstad, want verhuizen stelt niets voor. In vrijwel alle steden kun je een verhuisift huren. Denk dan bijvoorbeeld aan verhuislift Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *