Tafel

De mogelijkheden met de op maat gemaakte meubels wordt alleen maar groter. Het is daarom goed dat je je er eens in gaat verdiepen als je hier interesse in hebt. Wat zou jou aanspreken? Je kunt de website bezoeken van Wortman, maar ook eens om je heen kijken. Als iets jou echt aanspreekt, kun je er een foto van maken of zorgen dat je het goed onder woorden kunt brengen. Wortman kan namelijk voor jou alle meubels op maat maken en daar kun jij alleen maar je voordeel mee doen.

Op maat gemaakte meubels

Welke op maat gemaakte meubels wil jij?

De vraag die er nu nog is, is welke op maat gemaakte meubels wil jij? Er zijn een paar factoren waar je goed over na moet denken:

  • Welke houtsoorten spreken je aan?
  • Welke afmetingen moeten er gebruikt worden?
  • Waar komen de meubels te staan?
  • Wat is je budget?

Het zijn zomaar wat vragen, maar die zijn wel belangrijk bij het doorgeven van de wensen. Er kan namelijk door Wortman veel op maat worden gemaakt, maar daarbij dienen zij wel te weten wat jouw wensen zijn. Of dat je MDF wil of misschien toch noten of eiken hout. Gelukkig kunnen zij je ook goed informeren over welke houtsoorten je waar het beste voor kunt gebruiken. De kwaliteit en de lange levensduur staan natuurlijk altijd voorop en daar zal je dan ook alles van merken. De afmetingen kun je het beste zelf berekenen, want misschien wil jij een kast op maat laten maken voor de slaapkamer. Een ander aspect om over na te denken is waar worden de meubels geplaatst. Als ze buiten worden geplaatst vragen ze namelijk om een andere afwerking. Geef de wensen door aan Wortman en dan krijg jij snel te zien wat de op maat gemaakte meubels voor jouw interieur betekenen.

Maatwerk