matrassen 80x190

Wanneer je alleen bent en je slaapt in een eenpersoonsbed, heb je natuurlijk ook het recht om goed en lekker te kunnen slapen. Maar ook voor kinderen is een goede ondersteuning tijdens de slaap erg belangrijk, kinderen zijn in de groei en hebben deze ondersteuning echt nodig om geen last te krijgen van het lichaam. Door gebruik te maken van de matrassen 80×190 krijgen kinderen, en volwassenen die alleen slapen ook de ondersteuning die zij nodig hebben.

matrassen 80x190

Selecteer zelf de kern en de toplaag

Bij de matrassen 80×190 kun je net als bij alle andere matrassen zelf de kern en de toplaag kiezen, hiermee bepaal je het slaapcomfort. Afhankelijk van de ondergrond, bepaal jij wat je comfortabel vindt, is de ondergrond waar het matras op ligt vlak dan zul je vaak een wat stevigere bed hebben. Bij een lattenbodem geniet je van wat meer comfort, voordeel hiervan is ook dat het matras perfect kan ademen. Wel moet je erop letten dat de ruimte tussen de latten niet meer bedraagt dan acht cm. 

Ruime ervaring bij het ontwikkelen

Door de jarenlange ervaring zijn de matrassen 80×190 ook van perfecte kwaliteit, al meer dan 50 jaar ontwikkeld perfecthomeshop.eu zelf zijn matrassen. Dit betekent dat je altijd een matras hebt die voldoet aan je wensen, gemaakt van de beste materialen en stoffen. Want de vaste leverancier levert ook al jarenlang de stoffen, deze is gevestigd in België. Door langdurige samenwerkingen lever je nooit in op comfort en kwaliteit en weet je wat je krijgt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *