tuinbank met tafeltje

Een loungeplek is een plek waar je heerlijk kan genieten van de rust op een comfortabele manier. Het is een plek waar fijne kussens, een ruime loungebank, een tuinbank met tafeltje en diverse accessoires goed tot hun recht komen. Dit artikel geeft je meer ideeën!

Stel een ideale loungeset samen

Een heerlijke loungeset is voor iedereen anders. Er zijn mensen die dol zijn op een klassieke loungehoek en er zijn mensen die een iets lossere loungehoek, of een moderne loungehoek waarderen. Er is gelukkig voldoende keuze bij het uitkiezen van een leuke loungeset. Ook op een balkon kun je een leuke loungeplek realiseren. Maak bij een balkon gebruik van kleiner meubilair met een hoog comfort gehalte. Een loungebank van een klein formaat is hier een goed voorbeeld van.

Heb je een ruime tuin? Dan kan je heerlijk uitpakken en gebruik maken van een extra ruime loungebank, inclusief kussens en een grote zitkussen op de grond met een royale tafel. Daarnaast kan je een aparte en fijne zithoek creëren door een tuinbank met een tafeltje neer te zetten. De materialen van het meubilair zijn zeer uiteenlopend. Van kunststof tot natuurlijke materialen.

tuinbank met tafeltje

Extra sfeer met accessoires en licht

Het gebruik van licht zorgt mede voor het lounge gevoel. Wil je in de latere avonduren nog heerlijk genieten van de ondergaande zon? Dan is het gebruik van een beetje sfeerlicht een aanrader. Ook als de zon al onder is gegaan, is het gebruik van licht erg sfeervol. Licht is in iedere vorm te gebruiken. Denk aan kaarsen, lampionnen, of lichten die werken op de energie van de zon. Ook zijn er trendy lichtslingers verkrijgbaar. Kleed het hoekje waar je een tuinbank met een tafeltje hebt staan aan, door gebruik te maken van diverse lichtbronnen.

Het gebruik van een mooi buiten vloerkleed, zorgt tevens voor een plek die sfeervol aanvoelt, maak gebruik van lichte en neutrale kleuren of iets fellere kleuren als je daar van houdt.

Het gebruik van kleine bijzettafeltjes bij je loungebank als accessoire, zorgt voor een gezellig geheel. Gebruik het tafeltje voor hapjes, drankjes of plantjes en bloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *