Ik zit er warmpjes bij dankzij een slimme terrasoverkapping!

Een terrasoverkapping maakt wat mij betreft echt een tuin af. Ik vind het namelijk heerlijk om niet alleen in de tuin te zitten als het mooi weer is, maar ook als het bijvoorbeeld een beetje regent of wat kouder is. Bij Metalura kunt u uit verschillende overkappingen van hoge kwaliteit kiezen, dus er kan van elke tuin wel weer iets fraais gemaakt worden!

Kwaliteit en maatwerk geleverd

Terrasoverkapping

Bestelt u een terrasoverkapping bij Metalura, dan wordt er altijd hoge kwaliteit maatwerk geleverd. Er wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige beglazing, waarop u 10 jaar lang garantie en service krijgt. Dit is natuurlijk een fijne gedachte, want zo weet ik zeker dat ik meteen geholpen word, mocht er een probleem met mijn overkapping zijn! Verder vindt de productie van de onderdelen gewoon in Nederland plaats en alles wordt ontworpen, gemaakt en gemonteerd door vakkundige en ervaren professionals.

“Slimme” tuin

overkapping

Met de technologie van tegenwoordig wordt ons hele huis steeds slimmer en dat geldt ook voor een terrasoverkapping! De smart overkapping van Metalura heeft namelijk schuiframen van hoogwaardig glas en een flexibel dak, waardoor u de controle heeft over de temperatuur. Zo kunt u ook in de koudere maanden lekker in uw tuin genieten van een kop thee, zonder dat u het meteen koud heeft. U kunt hiermee als het ware een verlengde ruimte van uw huiskamer creëren. Wilt u er ook graag warmpjes bij zitten en een mooie overkapping in uw tuin? Maak dan gauw een afspraak bij de experience center van Metalura voor een persoonlijke rondleiding en advies. Vraag ook meteen het gratis inspiratieboek aan!