Geen ruimte voor een grote trap?

Je wilt een vaste trap maar eigenlijk heb je er geen ruimte voor, vaak is de trap van de verdieping naar de zolder een trap die aan een zolderluik vastzit. Wil je toch een stabiele trap die kleiner is dan een normale trap dan is een ruimtebesparende trap een goede optie, met deze trap heb je het comfort van een grote trap alleen in een kleinere uitvoering. Kenmerkend voor deze trappen zijn de beperkte mogelijkheden, en de trap is smaller als een normale trap. Maar het grote voordeel is dat de je de trap in bijna iedere ruimte kunt gebruiken.

Ruimtebesparende trap

Stijlvol en overal toepasbaar

De ruimtebesparende trap is wel een trap die stijlvol is, je kunt kiezen uit een exemplaar met kunststof of houten treden. Het is wel goed om er rekening mee te houden dat de traptreden smaller zijn als bij een reguliere trap, in de meeste gevallen is de trap recht en niet geschikt om grote hoeken mee te maken. Het maken van een kleine hoek is echter wel mogelijk, financieel zijn de trappen ook aantrekkelijk omdat je relatief voor weinig geld een uitstekende trap hebt. 

Ruimtebesparende trap

Zelf eenvoudig te plaatsen

De trap is eenvoudig te plaatsen dus simpel om zelf te doen, de trap wordt geleverd in losse componenten die je kunt plaatsen. Omdat de consoles in hoogte versteld kunnen worden, kun je de trap voor verschillende hoogtes gebruiken. Met de duidelijke handleiding staat de ruimtebesparende trap in korte tijd, de stijlvolle trap kun je in iedere ruimte gebruiken. Ook wanneer je bijvoorbeeld in de huiskamer een trap hebt, je wilt niet dat deze midden in de kamer staat waardoor je geen ruimte meer hebt voor andere dingen. Kijk snel op prijzentrappen.nl voor een trap die weinig ruimte in beslag neemt, maar wel een schitterende uitstraling heeft in je woonkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *