Ga voor veiligheid en duurzaamheid met een rubberen vloer

Een bedrijfsvloer krijgt veel te verduren. Zware apparatuur, chemische stoffen en ga zo maar door. Het is dus belangrijk dat u een vloer uitkiest die slijtvast is en tegen een stootje kan. Daarnaast is het van belang dat de vloer geluid dempt. Want niets is zo vervelend als een galm op kantoor. Een rubberen vloer is dan de ideale oplossing.

Praktisch en mooi tegelijk

Een fijn voordeel van rubber is dat het contactgeluid dempt. Ook gaat het zeer lang mee. Eventuele krassen vallen bovendien niet of nauwelijks op. Maar als u denkt dat rubberen vloeren alleen maar praktisch zijn, dan heeft u het mis. De rubberen vloeren van Matrix zijn namelijk ook mooi. De rubberen tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit tegels met de karakteristieke ronde noppen, maar ook met talrijke designs zoals hamerslag-, reliƫf- of carvingstructuur. Win-win dus.

Een vloer, zoveel voordelen

Naast dat een rubberen vloer een isolerende werking heeft en slijtvast is, heeft deze nog veel meer voordelen. Het zijn er bijna te veel om op te noemen. Zo is deze vloersoort bijvoorbeeld heel eenvoudig te leggen. Daarnaast vraagt de vloer weinig onderhoud. Uitglijden doet u ook niet zomaar op een rubberen vloer. Deze is namelijk antislip.

En hoe zit het eigenlijk met de milieuvriendelijkheid? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Rubber is namelijk recyclebaar. Daarnaast wordt er bij de productie van rubberen vloeren gebruik gemaakt van zowel natuurlijk als van synthetisch rubber. Die laatste soort zorgt voor een stabielere vloer die jarenlang mee gaat.

Een rubberen vloer volledig in uw huisstijl

Wilt u uw bedrijfspand graag inrichten volgens uw huisstijl? Ook dan is de keuze voor een rubberen vloer uitstekend. Uw bedrijfskleur of logo is namelijk heel goed te verwerken in een rubberen vloer.

Wilt u ook een rubberen bedrijfsvloer? Matrix helpt u graag. Wij hebben verschillende rubberen vloerbedekkingen in ons assortiment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *