Een nieuwe look voor je interieur!

Eens in de zoveel tijd kan het geen kwaad om een keer een nieuw interieur aan te schaffen. De woon trends volgen elkaar vaak in hoog tempo op en voordat je het weet is jouw inrichting al weer een beetje verouderd. Ook als je helemaal geen trendsetter bent, kan een nieuwe look voor je interieur eens in de zoveel tijd, geen kwaad. Vaak geeft een nieuwe look weer frisse energie en inspiratie binnen het dagelijkse leven. Om te voorkomen dat je als het ware vastgeroest raakt aan je interieur kun je een aantal dingen doen. Je kunt ervoor kiezen om een compleet nieuw interieur aan te schaffen, maar je kunt natuurlijk ook je oude interieur een beetje op pimpen. Het hoeft je dan ook helemaal niet zoveel geld te kosten en je hebt toch het idee alsof je in een compleet nieuw huis woont! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder en ik vertel je er graag iets meer over!

Belichting 

Een groot gedeelte van de sfeer van een huis wordt bepaald door belichting en verlichting. Zit je elke dag onder een TL-balk te eten, dan zul je precies zien wat je aan het eten bent, maar echt gezellig en sfeervol is het niet. Ook kunnen nieuwe lampen ervoor zorgen dat jouw interieur er compleet anders uitziet. Met de juiste belichting en verlichting kun je dus jouw interieur al een mooie opknapbeurt geven. Zelf ben ik enorme fan van ledstrips. Ledstrips zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren en het is in sommige gevallen zelfs mogelijk om deze met een afstandsbediening van kleur te laten veranderen. Ik heb nu bijvoorbeeld ledstrips achter de bank, achter de tv en ik heb er ook een aantal onder mijn trap verwerkt. Ik heb ze gekocht bij Ledstrip-specialist.nl, zij hebben een uitgebreid assortiment zodat er voor elk interieur welk een geschikte ledstrip is. 

Opknapbeurt meubels

Om ook je interieur een nieuwe look te geven, zonder veel geld te spenderen, is door het oppimpen van je oude meubels. Vaak kom je met een lik verf al een heel eind. Je kunt ervoor kiezen om meubels even simpelweg te beitsen en te voorzien van een nieuwe laklaag, maar je kunt ook eens out-of-the-box denken. Geef je meubels dan eens een compleet andere kleur en je zult zien dat jouw oude meubels eruit zien als nieuwe designers meubels. Heb je nog wat verf over? Dan kun je ook nog de muren voorzien van een mooie nieuwe kleur. Bovenstaand heb ik je een aantal tips gegeven. Heb jij zelf nog leuke ideeën? Laat het me dan weten!