Een cadeau voor je vriend

 

Misschien is je vriend binnenkort jarig. Of wil je nog een laat Valentijnscadeau regelen, of wil je gewoon een cadeautje voor hem kopen omdat je hem daar blij mee maakt. Het is hartstikke leuk om cadeaus te geven omdat je mensen er even een opkikkertje mee geeft. En extra leuk als die persoon je partner is. Maar het valt soms niet mee om iets te bedenken om te geven. Hij heeft niks nodig en wil ook niks… dat is een bekend probleem. Er zijn echter een aantal dingen die altijd wel leuk zijn of van pas komen. 

Iets eet- of drinkbaars

Dit is niet super origineel, maar wel effectief. Een doosje bonbons, een extra lekkere fles wijn, of een luxe kaasplankje maakt eenieder gelukkig. Bonus: je kunt er zelf ook van meegenieten…  En je kunt er gelijk een romantisch avondje van maken. 

Dingen die altijd wel nodig zijn

Ja, dit is misschien niet het meest interessante cadeau, maar iedereen heeft nieuw ondergoed nodig. Koop een paar vrolijke sokken voor hem, dat is ook nog eens voor jou een leuk gezicht. Of onderbroeken; als hij een beetje sportief is, kan je hem bijvoorbeeld Bjorn Borg boxers cadeau doen. 

Iets te doen

Een cadeau hoeft niet altijd iets tastbaars te zijn. Ervaringen zijn bijna altijd waardevoller dan bezittingen. Daarom kan het een heel leuk idee zijn om als cadeautje iets te doen te geven. Denk bijvoorbeeld aan een avondje uit eten, of kaartjes voor een voorstelling. Of bezoek een museum of de dierentuin.

Iets zelfgemaakts

Wat is er specialer en persoonlijker dan iets wat jij hebt gemaakt? Als je creatief bent, zijn dit zeker de beste cadeautjes. Een echte klassieker is “I made you a mixtape”. Dit stamt natuurlijk uit een tijd waarin muziek luisteren nog niet altijd zo makkelijk was, maar het is nog steeds leuk om te doen. Het kan zo makkelijk als een playlist voor hem maken, maar als je het nog iets bijzonderder wil maken kan je ook een CD’tje (laten) branden. En als je een beetje van retro houdt, kan het ook op cassette of vinyl, mocht je de mogelijkheid hebben om dat af te kunnen spelen. Maar als je niet zo’n fan bent van muziek en ook niet zo thuis in andere kunsten, is het ook al een idee om iets te bakken voor hem. Hoe romantisch is het om een zelfgebakken taart aan iemand te geven?  Genoeg ideeën dus! En vergeet niet, uiteindelijk gaat het er vooral om dat je hem iets geeft en maakt het niet zo veel uit wat je geeft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *