De mooiste badkamers in Limburg bij Jan Van Erp

Ben je net verhuisd naar je nieuwe woning in Limburg en ben je niet tevreden met de balder die er op het moment in zit? Dan ben je voor badkamers Limburg bij Jan Van Erp aan het juiste adres. Dit is namelijk de grootste sanitair en tegels specialist van Zuid Nederland. 

Al meer dan 55 jaar ervaring in sanitair 

badkamers Limburg

Jan Van Erp heeft al meer dan 55 jaar ervaring in sanitair en tegels. Zij zijn constant bezig met de nieuwste trends op het gebied van interieur. Bij Jan Van Erp is het tevens ook mogelijk om gebruik te maken van een vrijblijvend adviesgesprek. Het uitkiezen van een badkamer is natuurlijk geen dagelijks bezigheid en het maken van de juiste keuzes is daarom ook erg lastig. Bij Jan Van Erp kun je daarom als klant gebruik maken van en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek zul je persoonlijke advies krijgen van een echte vakman die jouw zal helpen met het maken van de juiste keuzes. 

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

De badkamers die het bedrijf aanbiedt zijn van een zeer goede kwaliteit waardoor deze lang meegaan. Het bedrijf levert uit eigen fabriek waardoor zij prijzen ook erg voordelig kunnen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *