Bodyfit helpt je jouw spa schoon en fris te houden

Veel huishoudens maken gebruik van chloor om het water van hun spa of zwembad schoon te houden. Bodyfit biedt een alternatief voor chloor! In het assortiment van deze webshop vind je het zogenaamde AquaFinesse. Dit is een baanbrekend middel, wat het mogelijk maakt om het water in je spa schoon en op de juiste zuurgraad te houden. Op deze manier wordt een snelle slijtage aan de onderdelen van de spa voorkomen. Het laten uitvoeren van reparaties aan de spa door een slecht onderhoud hieraan kan al snel erg duur worden. Reden genoeg om een dergelijke situatie te voorkomen. Het gebruik van AquaFinesse kan je hierbij helpen. Lees snel verder, om te zien welke voordelen dit middel biedt.

Bodyfit

Voordelen van AquaFinesse in de Bodyfit Webshop

Bodyfit biedt AquaFinesse om verschillende redenen aan. Het voornaamste voordeel van dit middel, is het feit dat het geurvrij is. In tegenstelling tot chloor, zal het middel geen hoofdpijn veroorzaken! Het middel zorgt dat het water in je spa kristalhelder en volledig schoon blijft. Het is voldoende om AquaFinesse eens per week aan het water in je spa toe te voegen. Op deze manier wordt de levensduur van je spa verlengd, blijven de verwarmingselementen van de spa naar behoren werken en hoeven ook de pompen in de spa minder snel vervangen te worden. Heb jij het gebruik van dit middel al eens overwogen?

Aquafinesse

Onderhoud aan een spa wordt aanzienlijk makkelijker

Doordat dit middel maar eens per week aan het water van je spa hoeft te worden toegevoegd, wordt het onderhoud aan je spa heel eenvoudig. Naast het feit dat het water in de spa schoon blijft, zorgt dit middel er ook voor dat de kalkopbouw op kritieke onderdelen van de spa verminderd wordt. Het blijft vanzelfsprekend belangrijk om ook de losse onderdelen van de spa regelmatig van onderhoud te voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *