Ben jij al overgestapt op kunststof kozijnen?

Laat de verf weer los van jouw houten voordeur? Komt er ook een hoop kou door die grote kieren? Heeft jouw houten voordeur wel voldoende sloten? Jouw bezoek komt meestal door de voordeur naar binnen. Dan is het toch fijn dat de eerste indruk goed is. Met een kunststof voordeur ben jij voor goed klaar met het schuren, plamuren en schilderen. Haal er eens een natte doek overheen en jouw voordeur straalt jaar in jaar uit. Met een kunststof voordeur heb je ook geen last meer van kromtrekkende deuren. Geen grote kieren die zorgen voor tocht. Eindelijk is de hal weer een stuk aangenamer dan voorheen. Daarnaast biedt een kunststof voordeur ook veel mogelijkheden met betrekking tot de veiligheid. Je hebt veel verschillende geïntegreerde sloten. Je draait zo met een gerust hart de deur op slot. Zoals je leest ga je er alleen maar op vooruit, waar wacht je dan nog op. Kies voor de woontrend van 2021 en stap over op kunststof kozijnen en deuren.

Ga ‘ all the way’ en pak je ramen direct mee

Net zoals bij kunststof deuren ben je met kunststof ramen ook goed op weg. Het scheelt je uren in onderhoud. Daarnaast heb je geen gevaarlijke situaties meer op hoge ladders of steigers om te kunnen schilderen. Kunststof kozijnen zijn namelijk onderhoudsarm. Tijdens het ramen lappen haal je direct een natte doek over de kozijnen en klaar. Deze verschillende type kozijnen bieden ook veel meer bedieningsmogelijkheden. Denk hier aan de draai kiep stand. Deze stand zorgt er voor dat er goed gelucht kan worden zonder dat het raam geheel open staat. Ideaal voor de nacht en overdag. Zo kun jij gerust van huis en toch het raam deels open houden. De isolatiewaarde is ook ideaal , dicht is dicht. Geen last meer van kou die de weg naar binnen vond door de kromgetrokken houten kozijnen. Naast de kunststof deuren moet je de ramen dus zeker niet vergeten.

Zoveel extra opties

Bij een kunststof kozijn alleen ben je er meestal nog niet. Denk hierbij aan de juiste raamdecoratie of horren. De raamdecoratie bedrijven spelen hier goed op in. Denk hierbij aan producten die geplakt worden of met magneet frames worden geplaatst. Zo komt er geen schroef bij kijken en profiteer jij van de beste privacy of verduistering. Denk ook aan een inzethor. Deze hor wordt in de rubbers van het kunststof kozijn geklemd. Zo houd jij de beestjes buiten terwijl jouw kozijn intact blijft. Laat je dus niet afschrikken , er zijn voldoende mogelijkheden om jou kunststof kozijnen helemaal af te maken.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *